אזור החברים
נכנסים עם חשבון Google. הטיפולים והתורים שלך יופיעו באזור החברים לאחר שהמרפאה תקשר את החשבון שלך לרשומה שלך; עד אז אפשר לשלוח הודעה למרפאה ב-LINE כדי לבדוק את החבילות, המפגשים שנותרו או התורים שלך.
נכנסים עם חשבון Google. הטיפולים והתורים שלך יופיעו באזור החברים לאחר שהמרפאה תקשר את החשבון שלך לרשומה שלך; עד אז אפשר לשלוח הודעה למרפאה ב-LINE כדי לבדוק את החבילות, המפגשים שנותרו או התורים שלך.